Jouw avontuur begint hier! 

Verhuur van sport- en  recreatieartikelen Outdoor-Discovery ... genieten in de natuur

Fit, gezond en mobiel blijven: dat willen we toch allemaal, jong én oud? Net als genieten van al het moois dat ons land te bieden heeft? Maar soms heb je de middelen niet ter beschikking. Geen probleem, Outdoor Discovery helpt je op weg!


Bij ons huur je een comfortabele E-bike of mountainbike tegen gunstige tarieven. Zodat je zelf niet met je fiets hoeft te gaan slepen. Wij zorgen ervoor dat je mooie momenten beleeft. En waar kan dat nou beter dan in het mooie Asten. Asten zelf is niet alleen een prachtig dorp. Het is ook dé ideale uitvalsbasis om de vele mooie natuurgebieden en bezienswaardigheden in de regio te ontdekken.


Dus wil je lekker op je gemak genieten? Een drankje doen in een van de dorpen? Een rustige route fietsen door de inspirerende natuur? Een bezoek brengen aan een van de vele boerderijwinkels in de regio? Of toch liever echt sportief aan de slag? Het kan allemaal bij Outdoor Discovery! Wij zorgen dat je ongestoord op pad gaat.

Ons bedrijf focust zich op het verzorgen van een exclusieve dag voor 2.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Klik hier voor de Tarieven


Wie is Outdoor-Discovery

Mijn naam is Richard Claessens. Vanuit mijn passie voor Asten en het fietsen heb ik het verhuurbedrijf Outdoor Discovery opgestart. Mijn doel is om mensen al fietsend te laten genieten van deze mooie regio. Twee vliegen in één klap dus!


Behalve voor een luxe en comfortabele fiets zorg ik ook dat je veilig op weg kunt, door middel van een fietshelm. Bovendien krijg je van mij de mooiste routes mee, zodat je Asten en omgeving optimaal kunt proeven en ontdekken.


Heb je specifieke wensen? Ik denk graag met je mee. Want mij is er alles aan gelegen om jou een onvergetelijke dag, weekend of zelfs langere periode te bezorgen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.